Advertisement

Απεργία 16 Ιουνίου - Απεργία 16 Ιουνίου: Παράνομη και καταχρηστική έως τις 10 ... / .σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ τμημάτων, μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα.

Απεργία 16 Ιουνίου - Απεργία 16 Ιουνίου: Παράνομη και καταχρηστική έως τις 10 ... / .σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ τμημάτων, μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα.. «η απεργία στις 6 ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλοι την ελλάδα και στο νομό μας. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Στις 15 ιουνίου εκδικάζεται η προσφυγή. Νέα 24ωρη απεργία, για την τετάρτη 16 ιουνίου, εξήγγειλαν τα ναυτεργατικά σωματεία. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το.

Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. «κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Στις 11 το πρωι της 16ης ιουνίου είναι το νέο απεργιακό ραντεβού που καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων.

Απεργία 16 Ιουνίου: Τετράωρη στάση εργασίας των ...
Απεργία 16 Ιουνίου: Τετράωρη στάση εργασίας των ... from gossip.rodos-island.gr
Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τις 16 ιουνίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ η αδεδυ αποφάσισε να μετατρέψει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια. Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό την τετάρτη. Η οποία και θα αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Στις 16 ιουνίου είναι ανάγκη να σηκώσουμε για μια ακόμα φορά κεφάλι πλημμυρίζοντας. Με άλλα 14 ναυτικά σωματεία συντάσσεται η πενεν και προκηρύσσει νέα 24ωρη απεργία για τις 14 ιουνίου 2021, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό την τετάρτη.

Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας. Στις 15 ιουνίου εκδικάζεται η προσφυγή. «η απεργία στις 6 ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλοι την ελλάδα και στο νομό μας. Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό την τετάρτη. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Νέα απεργία και στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για την τετάρτη 16 ιουνίου σωματεία, σύλλογοι αλλά και συνδικάτα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Αλλαγή στη μέρα που θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι. Χωρίς μετρό η αθήνα την τετάρτη. Αν η απεργία της 10ης ιουνίου αποτέλεσε το πρώτο βήμα, τώρα είναι η ώρα για το επόμενο και πιο καθοριστικό. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Νέα 24ωρη απεργία, για την τετάρτη 16 ιουνίου, εξήγγειλαν τα ναυτεργατικά σωματεία.

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Με δύο στάσεις εργασίας στην αρχή και τη λήξη της βάρδιας θα. Ποιες ώρες στις 16 ιουνίου χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ λόγω της απεργίας; «κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021. Νέα απεργία και στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για την τετάρτη 16 ιουνίου σωματεία, σύλλογοι αλλά και συνδικάτα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή.

Νέα 24ωρη απεργία σε όλα τα πλοία στις 16 Ιουνίου | e-mesara
Νέα 24ωρη απεργία σε όλα τα πλοία στις 16 Ιουνίου | e-mesara from e-mesara.gr
.σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ τμημάτων, μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. .η νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, εξήγγειλαν για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα τα 13 ναυτεργατικά. Νέα απεργία και στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για την τετάρτη 16 ιουνίου σωματεία, σύλλογοι αλλά και συνδικάτα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή. Ποιες ώρες στις 16 ιουνίου χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ λόγω της απεργίας; Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες.

«κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021.

Επιβάλλεται όλοι οι ναυτεργάτες να πάρουν ακόμη πιο αποφασιστικά την πάλη στα δικά τους χέρια. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στις 15 ιουνίου εκδικάζεται η προσφυγή. Στις 11 το πρωι της 16ης ιουνίου είναι το νέο απεργιακό ραντεβού που καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων. Ολεσ και ολοι μαζι δίνουμε το «παρών» στην απεργία της 16ης ιουνίου και στο απεργιακό συλλαλητήριο στο δημαρχείο ρεθύμνου στις 11:30 πμ για να βροντοφωνάξουμε Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό την τετάρτη. «η απεργία στις 6 ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλοι την ελλάδα και στο νομό μας. Με δύο στάσεις εργασίας στην αρχή και τη λήξη της βάρδιας θα. Στις 16 ιουνίου είναι ανάγκη να σηκώσουμε για μια ακόμα φορά κεφάλι πλημμυρίζοντας. Αν η απεργία της 10ης ιουνίου αποτέλεσε το πρώτο βήμα, τώρα είναι η ώρα για το επόμενο και πιο καθοριστικό. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο. Αλλαγή στη μέρα που θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι. Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τις 16 ιουνίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ η αδεδυ αποφάσισε να μετατρέψει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια.

Ολεσ και ολοι μαζι δίνουμε το «παρών» στην απεργία της 16ης ιουνίου και στο απεργιακό συλλαλητήριο στο δημαρχείο ρεθύμνου στις 11:30 πμ για να βροντοφωνάξουμε Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας. Αν η απεργία της 10ης ιουνίου αποτέλεσε το πρώτο βήμα, τώρα είναι η ώρα για το επόμενο και πιο καθοριστικό. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). «κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021.

ΑΔΕΔΥ - ΠΑΜΕ - Ναυτεργάτες: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 ...
ΑΔΕΔΥ - ΠΑΜΕ - Ναυτεργάτες: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 ... from www.ertnews.gr
.η νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. .σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ τμημάτων, μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τις 16 ιουνίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ η αδεδυ αποφάσισε να μετατρέψει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια. «η απεργία στις 6 ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλοι την ελλάδα και στο νομό μας. Ποιες ώρες στις 16 ιουνίου χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ λόγω της απεργίας; Επιβάλλεται όλοι οι ναυτεργάτες να πάρουν ακόμη πιο αποφασιστικά την πάλη στα δικά τους χέρια. Στις 16 ιουνίου είναι ανάγκη να σηκώσουμε για μια ακόμα φορά κεφάλι πλημμυρίζοντας. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά.

Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα).

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Η οποία και θα αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιούνη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο. Νέα 24ωρη απεργία, για την τετάρτη 16 ιουνίου, εξήγγειλαν τα ναυτεργατικά σωματεία. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., αφού έλαβε υπόψη της τις. Αν η απεργία της 10ης ιουνίου αποτέλεσε το πρώτο βήμα, τώρα είναι η ώρα για το επόμενο και πιο καθοριστικό. 24ωρη απεργία της αδεδυ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Χωρίς μετρό η αθήνα την τετάρτη. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. «η απεργία στις 6 ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλοι την ελλάδα και στο νομό μας. Στις 15 ιουνίου εκδικάζεται η προσφυγή.

Posting Komentar

0 Komentar